Инфо

3. фебруар 2011.3. феб 2011.
ФУДБАЛ: ФК “ОМЛАДИНАЦ“ ИЗ БОГАТИЋА ЈЕСЕЊИ ПРВАК ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ БОГАТИЋ

ПОБЕДА МЛАДОСТИ

Јесењу сезону у општинској лиги Богатић фудбалери “Омладинца“ завршили су на првом месту, убедљиво са четири бода предности у односу на “Премијер“ из Бадовинаца
У лиги која броји само осам екипа, биланс је импозантан. Остварено је шест победа и само један реми, без пораза. Нападачи су постигли 24 гола, а одбрана примила само три.
Овај клуб је по много чему специфичан у општини Богатић. То је најмлађа екипа у целој општини у којој влада велико другарство. Просек старости екипе је једва 19 година. Највернији пратилац екипе на гостовањима и код куће су родитељи, посебно мајке, што је ретко на нашим просторима. Иако је у току прелазни рок, клуб нико неће напустити, а ни појачања нису потребна. Како нам рече председник клуба господин Слободан Ђонлић, хоћемо потпуну афирмацију наше деце и по цену да се и не уђе у виши ранг. Затим је председник Ђонлић истакао следеће:
- Уз свесрдну помоћ Скупштине општине Богатић недавно смо завршили адаптацију клупске зграде. Урађена је нова кровна конструкција и потпуно сређена изолација споља. До почетка нове сезоне службене просторије ће бити у новом руху. А на самом игралишту, уз редовно одржавање терена, поставићемо нову ограду и металне мреже иза гола.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa