Инфо

28. септембар 2017.28. сеп 2017.
РЕАЛИЗОВАТИ ПЛАНИРАНО
У СУБОТУ МАЧВИ ГОСТУЈЕ БАЧКА

РЕАЛИЗОВАТИ ПЛАНИРАНО

Пре десетак дана ови ривали су одиграли куп меч, али су онда оба тренера комбиновала поставе. Ове суботе, можда и први пут, Мачва фаворит у суперлигашком дуелу
Као новајлији у лиги, од старта је Мачви наметнута примарна обавеза опстанка у елити, док је “Бачка”, такође од првог кола, означена као екипа коју очекује грчевита борба за опстанак. С дупло више бодова Мачве у односи не тим из Бачке Паланке, Шапчани су у, слободно речено, дупло бољој позицији, а тријумф пред својим навијачима гарантовао би врло мирну двонедељну паузу. Шанса Мачве свакако је податак да гости имају другу најслабију одбрану у лиги, те да су до сада примили 21 гол.
На другој страни, иако је изнад зоне испадања, сваки пораз Бачвана је прилика за “Јавор” и “Борац” да престигну поменути тим, те у Поцерску 1 долазе у намери да себи обезбеде оптимистичних 14 дана. Једини тријумф остварили су пре готово месец и по дана, а после три ремија, уследила су два пораза и у таквом расположењу долазе у Шабац. Свакако најпознатије име у Бачкој је некадашњи репрезентативац Весељко Тривуновић, а опасност рети и од Мићића и Луковића.
Куп утакмица од пре осам дана само је оквирни показатељ, с обзиром да су оба тренера извела комбиноване поставе.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa