Инфо

28. септембар 2017.28. сеп 2017.
ПРОВЦИ ГОСТУЈУ У АРАНЂЕЛОВЦУ

ОПТИМИСТИЧНО НА ШУМАДИЈУ

Фудбалери Прова премашили су сва очекивања на старту Српске лиге “Запад” и не само да заузимају високу четврту позцију, већ им је у неколико утакмица недостајало само мало концентрације и среће па да бодовни салдо и позиција на табели буду још бољи. Рутински и сигурно су славили против Полета, а игра из те утакмице је правац који треба следити и на гостовању у Аранђеловцу. Домаћини су умели да побеђују, губе и играју нерешено и код куће и на страни, те их је тешко окарактерисати као “домаћу” или “гостујућу” екипу, али после три меча без победе бодови из Прибоја вратили су им самопоуздање и свакако да планирају “трицу” и против “Прова”.
- У најавама се понављамо, али тако једноставно ми функционишемо. Комплетни идемо у Аранђеловац, искусној екипи, бод је сасвим добар, али хоћемо три, као и до сада. Верујемо у себе ма ко да је ривал – истакао је тренер Прова Игор Ђурковић.
ТАБЕЛА СЛЗ: 1. Слога (П) 17; 2. Златибор 16; 3. Смедерево 14; 4. Прово 13; 5. Пролетер (В) 13... 10. Мокра Гора 9; 11. Тутин 8.... 16. Железничар (Л) 5; 17. ФАП 4; 18. Лозница 2.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa