Инфо

28. септембар 2017.28. сеп 2017.
ОКРУЖНА ЛИГА – НАЈАВА СЕДМОГ КОЛА

НЕЗАБЕЛЕЖЕН “ХАОС”

Нико не воли гужву, “хаос”, али овакав какав влада у Окружној лиги погодује неутралним посматрачима. Наравно, говоримо о ситуацији на табели где првопласирани и десетопласирани тим раздваја три бода. Дерби утакмице у Богатићу, Миокусу, Прњавору
Пет екипа дели прву, три другу и две трећу позицију на табели, ситуација каква се ретко виђа и после два кола, а у Мачванској окружној лиги је то случај после шест рунди. Кикс водеће “Мачве” у суботу, могли су искористити “Младост” и “Млади Борац”, али нису, док “Церић”, “Синђелић” и “Слога” јесу и сада су сви на коти 12. “Раднички” и “Јевремовац” шуњајући се чекају прилику да заузму врх, али једно је готово сигурно, узбуђења ће ове године бити много у Округу. Током викенда највише се очекује у Богатићу, где “Мачва” дочекује Доњи Добрић, што једиректан дуел за позицију један.
- Јак, квалитетан ривал, али уз шампионске амбиције иду и победе. Три бода су циљ, надамо се добром фудбалу, пуним трибинама јер нам је свака подршка важна у остваривању великог циља. Кући нема места за испуштање бодова – рекли су у руководству Мачве.
- Три првотимца су под знаком питања за суботу, али без обзира, ко буде на располагању мора дати и више од максимума против првог фаворита лиге. Обећавам да ћемо играти, надигравати се. Бод је задовољавајући, а желимо и три, зашто да не – рекао је Славиша Павловић, члан управе ФК “Младост”.
Тренутно у најбољој форми су “Синђелић” са четири, односно “Слога” са три везана тријумфа. Липничани путују у Миокус, што је дуел екипа са лидерских позиција, док “Слога” од доласка новог тренера Милинковића зна само за победе, али сада путује у Прњавор, где “Младост” не губи бодове. Четири задовољна тима не могу бити на крају викенда. Сви дуели стартују од 15 сати.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa