Инфо

28. септембар 2017.28. сеп 2017.
ДРУГИ КОРАК У ОДБРАНИ ТИТУЛЕ
МЕДИЦИНАР АПСОЛУТНИ ФАВОРИТ ПРОТИВ ЈУНИОРА

ДРУГИ КОРАК У ОДБРАНИ ТИТУЛЕ

Вождовчанке су млада и перспективна екипа, али ни близу квалитетна довољно да угрози шампиона. Рутински су из престонице стигли први бодови у Шабац, а једнака разлика у квалитету је и у односу на “Јуниор”
Није недостајало домаћем тиму жеље, мотива, али ипак “Медицинар” је много бољи ривал од „Вождовца“ што је и демонстрирао претходног викенда. Успеле су Шапчанке без проблема да славе, а истовремено је минутажа добро распоређена, те су најбоље играчице добиле прилику да одморе после тешких мечева у Купу ЕХФ. Капитен Ана Радовић још има проблема са повредом, те је тренер Бошковић покушао да је што више одмори, а улогу лидера преузела је бековска линија: Пријовић, Томаковић, Ручнов.
Сличан дуел оном из Београда, “медицинарке” очекују и на дебију пред домаћом публиком. Гостује “Јуниор”, још један врло млад тим коме је примарни циљ да избори опстанак у Супер лиги, а распоред им није наклоњен. У прва два кола играју против две најјаче екипе. Све осим убедљиве победе шампионки било би велико изненађење. Треба похвалити руководство београдске екипе које је изашло у сусрет “Медицинару” да одигра меч током викенда паузе (ЕХФ недеља), како би шабачки тим имао више времена за припрему двомеча другог кола Купа ЕХФ против Краснодара.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa