Инфо

21. септембар 2017.21. сеп 2017.
НОВА СЕЗОНА КУЛТНЕ ЕМИСИЈЕ „ДОБАР, ЛОШ, ЗАО“
НА ТВ ШАБАЦ

Правда за магарца

Ауторски тандем Марко Видојковић и Ненад Кулачин враћају се у петак 22. септембра у 20:05 сати на програм телевизије Шабац са својом емисијом „Добар, лош, зао“.
Емисија коју смо до пред крај јуна гледали у 20 епизода, наставиће тако свој живот на једној од ретких телевизија у Србији које имају критички однос према власти.
- Ужелели смо се мало емисије. Три месеца је нисмо радили, и за све то време смо морали да одговарамо својој публици када ћемо да наставимо. Настављамо тамо где смо стали. Оштро, хируршки прецизно, критички и без компромиса – каже Видојковић за „Глас Подриња“.
Према његовим речима, толико је материјала отишло низ ветар током ове паузе да је могло да се направи емисија и емисија.
- Не сумњам да ћемо и у наредним месецима имати прилику да располажемо квалитетним садржајем, јер ова власт је рођена за тако нешто. Ми не глумимо објективност и наш став је јасан – против смо ових штеточина на власти – додаје Видојковић.
За слоган друге сезоне изабран је - „Правда за магарца“.
- Непотребно су у више наврата актери на власти злоупотребљавали ову племениту животињу. Један је рекао да је испао магарац, јер је нападао свог шефа, а други да се само магарац не мења. Желимо правду за магарца и наш нови консултант Сима из Дреновца, покушаће да нам одгонетне какав ће се то унутрашњи дијалог водити у Србији о Косову, ко је рушио у Савамали, ко је убио певачицу у Борчи... – истиче Кулачин.
Гост прве епизоде у другој сезони „ДЛЗ“ биће наш познати глумац Никола Ђуричко.
Е. Г. П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa