Инфо

21. септембар 2017.21. сеп 2017.
ПРОВО – ПОЛЕТ У НАСТАВКУ СЛЗ

ФАВОРИТИ УЗ ОПРЕЗ

Још у Прову анализирају пропуштене прилике у Лајковцу, а заборавиће их ако победе Љубић, Тим без пораза дочекује екипу само једном поражену. Циљ је три бода
Само да су искористили велике прилике у Лајковцу, Провци би донели три бода и значајно поправили гол разлику, но, није то био дан навале једног од најпријатнијих изненађења Српске лиге “Запад”. У клубу се надају да ће срећа која није била савезник протеклог викенда, сада бити окренута домаћину и да ће низ од два ремија прекинути победа. Ипак, упозоравају на врло квалитетан састав из Љубића који долази у недељу од 15:30.
- Они имају много више искуства од нас у Српској лиги. Врло су стабилан, организован клуб, а сарадња са Борцем из Чачка донела им је неколико младих и добрих фудбалера. Играју тврдо, изгубили само једном, тешко је пробити чврсту одбрану, сигурно ће играти опрезно, но то не мења наш план. Комплетни смо и од понедељка смо усресређени на овај дуел, надамо се победи. Добро смо почели, нећемо то да кваримо – истиче тренер Игор Ђурковић.
ТАБЕЛА: 1. Слога (П) 14; 2. Пролетер (В) 13; 3. Златибор 13; 4. Карађорђе 11; 5. Смедерево 11; 6. ПРОВО 10... 10. Полет 7...13. Железничар 5; 14. ФАП 4: 15. Мл. Радник 4; 16. Лозница 2.
ЖЕЛЕЗНИЧАР – ПРОВО 0:0 (0:0). Гледалаца: 500. ПРОВО: М. Петровић, Н. Петровић, Васић, Ковачевић, Јовичић, Исаиловић, М. Јовановић (Јашић), П. Јовановић, Јошић, Пантелић, Недељковић, Адамовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa