Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
ДАН ЗА ДРУЖЕЊЕ И ЉУБАВ
УДРУЖЕЊЕ ХРАНИТЕЉА - ШАБАЦ ОБЕЛЕЖИЛО ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ

ДАН ЗА ДРУЖЕЊЕ И ЉУБАВ

Дечја недеља, обележава се традиционално сваке године у октобру са циљем да се скрене пажња јавности на права деце и младих. Овим поводом, Удружење хранитеља Шабац, другу годину за редом организовало је манифестацију забавног карактера. Програм који се одвијао на Летњиковцу, припремљен је уз подршку ОШ Мајур, ОШ из Добрића “Николај Велимировић”, КУД Абрашевић и ЦСУ где су мало старија деца имала прилику да виде парк науке.
-Ово је манифестација која је посвећена Конвенцији за дечја права и мислим да је јако значајна. Прошле године смо је организовали на градском тргу уз мањи број људи, а сада су нам у гостима и деца из Београда, Обреновца, Лознице и Сремске Митровице. Дан је осмишљен да се дружимо и волимо - истакла је Бранислава Матић, председница Удружења хранитеља Шабац.
Представници Удружења хранитеља Шабац, исказали су захвалности Градској управи Шапца, као и Божидару Катићу што су допринели томе да манифестација буде организована на прави начин.
-Најпре желим да се захвалим људима из Удружења хранитеља али и свим хранитељима што обављају посао који није ни мало захвалан, ни мало лак а увек је од кад је света и века био нажалост неопходан. Оно што је јако важно јесте да су се они организовали, да функционишу на начин на који треба и да постају све бољи и бољи. Град Шабац је од самог почетка био ту да им пружи подршку. Оно што смо на манифестацији видели и што можемо видети кроз низ догађаја и предавања које они организују сваке године, показује да се свим тим малим постуцима, велике, важне и крупне ствари могу променити ако постоје људи који то желе и ако имамо добру вољу и способност да заједнички градимо будућност - истакао је члан Градског већа Божидар Катић.
К.Ј.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa