Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
“МЕДИЦИНАР” ГОСТУЈЕ ЗА ВИКЕНД

БОРАНКЕ ТЕЖАК РИВАЛ

Меч у Бору свакако ће бити много већи изазов его што су биле утакмице против Вождовца и “Јуниора”, али колико су у редовима шампиона сложни по том питању, толико су и уверени да имају најбољи тим који може да победи на свакој утакмци
Млада и борбена екипа београдског “Јуниора” могла би за неколико година бити озбиљан такмац у Супер лиги, уколико остане на окупу, али у овом тренутку није дорасла најбољој екипи Србије. Публика у хали “Зорка” била је лишена резултатски неизвесне утакмице, но могла је видети младе снаге “Медицинара” којима је тренер Саша Бошковић дао значајну минутажу. Нови рутински бодови су потврђени, а у трећем колу екипу чека много тежи задатак. Мора се на ноге екипи “РТБ Бор”.
- Изузетно незгодна екипа, јака, посебно мотивисана на домаћем паркету. Убедљиво су победиле Слогу код куће и сигурно желе што јачи отпор шампиону, али, можда звучи надмено, но уверен сам да је то чињеница, ми имамо најбољи тим, не видим ко би могао да нам се супростави, у овом тренутку, те ћемо увек као фаворити играти у домаћим такмичењима – истакао је тренер Саша Бошковић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa