Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
“ЖЕЛЕЗНИЧАРИ” СТИЖУ У ШАБАЦ

НИШЛИЈЕ ЗА ПОВРАТАК

Можда је “Металопластика” могла до бода у “Шумицама”, не би било незаслужено, иако се ни тријумфу Црвене Звезде не може одузети такав епитет. Дерби се мора заборавити, а бодови против Ниша су обавеза
Први овосезонски дерби старих ривала, по тријумфу, памтиће “Црвена Звезда”. Капитал створен на самом почетку када су се одвојили на плус три већ после неколико минута (велики у утакмици са мало голова) Београђани су чували до краја, иако је гостујући тим успевао да припрети, најпре почетком наставка, а потом и у финишу. Минус један у поменутим периодима наговештавали су узбудљив крај, међутим, после великог приближавања, разбранио би се Пејчиновић на голу и спречавао потпуни преокрет. Шта је ту је, много је важно, планиране бодове реализовати у стварности против “Железничара” предстојећег викенда у хали “Зорка”. Гости су у претходном колу потпуно надиграли “Југовић”, победили са чак 11 разлике, а близу бодова били су и на старту против Обилића, но кући су понели бод.
- После проблема са којима су се суочили претходних година, клуб се стабилизовао и створио је јаку базу за будућност. Већ сада располажу јаком екипом, врло незгодном, агресивном и мотивисаном. Наравно, ништа то не мења наш план освајања два бода пред нашим навијачима – рекао је Борислав Владисављевић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa