Инфо

12. октобар 2017.12. окт 2017.
ТОТАЛНИ ПРИЈАТЕЉИ КУПАЦА
ГОМЕКС ОБЕЛЕЖИО РОЂЕНДАН У ШАПЦУ

ТОТАЛНИ ПРИЈАТЕЉИ КУПАЦА

Бројним акцијама, попустима, промоцијама и дегустацијама, у недељу, 8. октобра обележен је први рођендан највећег малопродајног објекта у Гомекс систему Супермаркета “ТОТАЛ” у Шапцу. Супермаркет је тог дана својим потрошачима понудио бројне артикле по „тотално“ ниским ценама „раме уз раме“ са оним производима који су на редовним акцијама.
Више од двадесет добављача радило је промоције на пултовима који су били распоређени широм објекта, па је било прилике и да се дегустирају квалитетни сухомеснати и пекарски производи, сиреви, торте, сокови, кафе. Рођенданско славље увеличали су неизоставни аниматори и забављачи деце. Најмлађи посетиоци Шабачког “ТОТАЛ-а” тако су имали прилику да се друже са популарним стрип јунаком Спајдерменом, кловном и мађионичарем, као и да „среде“ своје лице у мини фацепаинтинг радионици. Тачно у подне, управо уз помоћ најмлађих, угашена је прва свећицу на великој рођенданској торти уз неизоставну песмицу „Срећан рођендан“ коју су углас певали и потрошачи и запослени у “ТОТАЛ-у”. Дружење и добро расположење потрајало је до касних поподневних сати, на обострано задовољство.
Територије које Гомекс покрива су Војводина, Београд, Мачва а малородајни објекти отворени су и у Великом Градишту и Крупњу. У плану је ширење малопродајне мреже на централну Србију и ка јужном делу Србије. До краја године број објеката би требало да достигне цифру од 150 с тим што је 2018. планирано преко 200 малородајних објеката. Према речима ПР и маркетинг менаџера Недељка Голушине и у Шапцу је планирано још неколико објеката али и у ближој околини града.
-Ово је фантастично поднебље где су и Шапчани и они који живе у околини Шапца 2013. када је Гомекс први пут ушао на ову територију препознали Гомекс као комшијску радњу, продавницу у коју се враћају сваки дан али и као пријатеље који су увек спремни када је за то неопходно да прискоче у помоћ - истакао је Недељко Голушин.
Гомекс је фирма која је настала у суседној Хрватској 1993. Због познатих дешавања на тој територији, власник и директор Гомекса, Гораан Ковачевић је са породицом 1995. прешао у Зрењанин где је ни из чега створио ово што је данас Гомекс са 145 малопродајних објеката и близу 1800 запосолених људи. Тренутно садржи дистрибуциони центар у Зрењанину где је и расходно-дистриуциони центар у којем се врши производња меса и месних прерађевина, и дитрибуциони центар у Шапцу. Гомекс сарађује са преко 1.500 добављача али се тај број из месеца у месец повећава. Као друштвено-одговорна компанија дуже од пет година је генерални покровитељ Зрењанинског народног позоришта “Тоша Јовановић” у Зрењанину, а последње три године Гомекс је покровитељ “Стеријиног позорја” у Новом Саду.
К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa