Инфо

12. октобар 2017.12. окт 2017.
ШКОЛСКИ СПОРТ

ОРИЈЕНТАЦИОНИ КАЛЕНДАР

Савез за школси спорт при Спортском савезу Шапца објавио је оријентациони календар за школска такмичења у текућој школској години 2017/18
Градски базен угостио је јуче најбоље школарце пливаче чиме је започела нова сезона у школском спорту Шапца. Током октобра планирана су школска такмичења у рукомету (средње школе) и стоном тенису где би крајем месеца морали бити познати и најбољи на нивоу општине. Такмичење, општинско, крајем месеца очекује и атлетичаре.
Новембар доноси рукометне мечеве средњих школа на нивоу општине, округа и међу окрузима, као и прве школске дуеле основаца у овом спорту. Пливање и стони тенис имаће републичке победнике до краја новембра. Календар током новембра предвиђа и почетак одбојкашких надметања.
Најбоље одбојкаше на нивоу округа и најуспешније основце, рукометаше у општини знаћемо током децембра, исто као и републичке прваке средњих школа у рукомету. Прва надметања крајем године следе за кошаркаше и баскеташе (3 на 3).
У 2018. На “школском спортском менију” су још: џудо, карате, гимнастика, стрељаштво, оријентиринг, футсал, шах, тенис и Мале олимпијске игре.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa