Инфо

26. октобар 2017.26. окт 2017.
“ЈАГОДИНКЕ, ЈАГОДИНКЕ”
“МЕДИЦИНАР” ДОЧЕКУЈЕ ЈАГОДИНУ (С. 20:00)

“ЈАГОДИНКЕ, ЈАГОДИНКЕ”

Наступ у Европи је прошлост и све снаге у редовима шампиона Србије усмерене на одбрану титуле. Максималан учинак подстрек пред још један дерби. Ривал већ познат из плеј оф изазова
Новајлија из Нове Пазове и један од главних конкурената, нишка “Наиса” словили су за тимове који могу помрсити конце браниоцу титуле, ипак, све се завршило само на претпоставкама. “Медицинар” је одиграо сигурно и убедљиво, сачувавши максималан учинак, уз демонстрацију већег квалитета у односу на ривале, те одбрана титуле сада делује још ближа, иако је тек почетак Супер лиге. Бековска линија посебно се истакла у поменутим утакмицама. Нова Пазова и Нишлијке већ су у архиви, а сва преокупација од последњег звука сирене у уторак постала је “Јагодина”, још један противник који се озбиљно појачао током лета и не крије да жели у плеј оф. Долазак код шампиона додатна је инспирација.
- Уверен сам да имамо најквалитетнији тим у лиги, те самим тим немамо шта да калкулишемо ма ко да је ривал. Познајемо Јагодину, чак четири пута у лиги смо играли против њих протекле сезоне, снажан тим, дуге традиције, али ми смо домаћини, ми се питамо и план су нова два бода. Умор јесте присутан, ушли смо у згуснут распоред, но то говорим као чињеницу, не као оправдање или алиби – истакао је тренер Саша Бошковић.
У четири прошлосезонска дуела, “Медицинар” је био успешнији и у Шапцу и у Јагодини. Посебно у сећању остаје тријумф у мају када је осигурана прва титула у историји шабачког клуба.
ТАБЕЛА: 1. МЕДИЦИНАР 10; 2. Бекамент ББ 8; 3. Наиса 8; 4. Младост (НП) 6; 5. Јагодина 5; 6. Кикинда 3; 7. Бор 3; 8. Слога (ПМ) 2; 9. Јуниор 2; 10. Вождовац 1.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa