Инфо

26. октобар 2017.26. окт 2017.
МАЧВА У ЛУЧАНИМА ОКОНЧАВА ПРВУ ПОЛОВИНУ СЕЗОНЕ

РИВАЛ - ИСКУСНА “МЛАДОСТ”

Регуларни део сезоне је на половини, али пре свођења рачуна шабачку Мачву очекује гостовање у Лучанима. Ривал дугогодишњи суперлигаш, али тим против кога и те како може да се игра и рачуна на бодове
Далеко је целокупни шампионат од половине, много знакова питања остаће, не само после овог викенда, већ и на крају 30. кола, а одговори ће сачекати доигравања. Меч против “Борца” био је далеко од квалитетног, динамичног, није ни игра домаћих била на завидном нивоу, но сналажљивост Арсенијевића донела је три бода и то је најважније. Осим тог тренутка, још неколико прилика за домаће, велике за Матића и још пар полуприлика, мало шта је вредно помена из утакмице против Чачана.
Од новембра у Шапцу ће гостовати многе екипе из врха, док ће “црвено-црни” на ноге тимовима из доњег дела табеле, те је важно дочекати те мечеве са значајном залихом, а прилика да се она повећа свакако су Лучани. Домаћа “Младост” је исписала историју претходне сезоне, ову почела дебијем на евро сцени, али у Супер лиги су далеко од прошлосезонске форме. Имају исто бодова колико Мачва, али су само један освојили ван Лучана. Домаћи терен је њихова предност, но тријумфи које имају на свом конту су, уз изузетак Напретка, остварени против тимова са самог дна. Играма до сада у Младости издвојили су се: Одита и Синђић, као и Пешић и Пејовић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa