Инфо

26. октобар 2017.26. окт 2017.
ЛИГЕ ЗА СВЕ ОД ПРВОГ ВИКЕНДА НОВЕМБРА
СПОРТСКИ ЦЕНТАР “САНРАЈС”

ЛИГЕ ЗА СВЕ ОД ПРВОГ ВИКЕНДА НОВЕМБРА

Прве суботе и недеље у новембру, у најмодернијим балонима Спортског центра “Санрајс” стартују “БИЗНИС ЛИГА ШАБАЦ - САНРАЈС”, “ЛИГА БУДУЋИХ ШАМПИОНА” и “ЛИГА ВЕТЕРАНА”. Пријаве могуће до 30. октобра када ће бити познати и састави група. Богат наградни фонд, најуспешнији обезбеђују место на финалним турнирима за прваке Србије
У Спортском центру “Санрајс” ужурбано се ради сваки дан, традиција и квалитет који пружа овај објекат на адреси Бањичких жртава ББ дуги низ година најбоља су позивница за наше суграђане и госте града, без обзира на узраст, да редовно долазе и баш овде проведу време посвећено себи и свом здрављу. Осим дружења и рекреативног спорта, “Санрајс” већ је препознат и по бројним лигашким надметањима која, из године у годину, комбинују квантитет и квалитет.
БИЗНИС ЛИГА
Шесту узастопну годину шабачке фирме и установе водиће борбу за вредне новчане награде и трофеје у Бизнис лиги која ће ове године бити најмасовнија до сада. Око 20 редовних учесника већ су потврдили учешће и у сезони 2017/18, а уз њих велико интересовање показало је још много пословних субјеката, те се очекује да досадашњи константни број од 24 учесника буде премашен. Сви заинтересовани имају прилику да се пријаве до 30. октобра када је планиран састанак учесника и жреб за групе.
Као и претходних година, учесници ће бити расподељени у две групе, а Лига ће бити спроведена у три фазе. Најпре ће у групама бити игран лигашки систем свако са сваким. Две најслабије екипе из сваке групе напустиће такмичење, док остали пролазе у наредну, другу фазу. На овом нивоу екипе творе нове две групе у које се преносе бодови освојени против екипа са којима су већ играли, а међусобно се састају само тимови који нису били у истој групи током прве фазе такмичења. На крају овог дела по осам најуспешнијих ће изборити пласман у трећу, нокаут, фазу где се по плеј оф систему игра до самог краја. Према календару, име победника биће познато у марту. Титулу бране “Просветари” двоструки победници (2012/13. и 2016/17), а уз њих велики победнички пехар подизали су: “СЕТ” (2013/14), “Хемофарм” (2014/15), “Дом здравља” (2015/16). Уз пехар, најбоље очекују и високе новчане и робне награде за екипе и појединце. Шампионска и вицешампионска екипа има обезбеђен пласман на завршни турнир Првенства Србије у мини фудбалу. Услов за све екипе је да играју само запослени у тој фирми.
На располагању учесницима су четири модерна балон терена са вештачком травом и правим димензијама за мали фудбал 40 пута 20 метара. Утакмице трају два пута по 15 минута и планиране су викендом од 18 до 23 сата. Пријаве отворене до 30. октобра, све неопходне информације доступне су на ФБ страници СЦ “Санрајс” и страници Бизнис лиге, а заинтересовани се могу информисати код директора лиге др Миленка Матића (069/25-86-672) или власника Ненада Црногорца (063/308-607).
ЛИГА БУДУЋИХ ШАМПИОНА
У сарадњи са СОС каналом, СЦ “Санрајс” трећу годину организује “Лигу будућих шампиона” намењену малишанима, будућим фудбалским звездама, рођеним 2005, 2006, 2007, 2008, 2009. и 2010. године. Очекује се да и у овом такмичењу јесен 2017. године буде рекордна по броју пријава. Уз наставак сарадње са клубовима из Шапца: “Савациум”, “Мачва”, “Чивија” и “Санрајс”, најављен је и наступ клубова из: Ваљева, Лознице, Сремске Митровице, Руме, Владимираца, Богатића, Коцељеве, Уба. Вечерас је састанак до сада пријављених екипа, а нове имају прилику да обезбеде учешће до 30. октобра. На састанку ће бити присутни и представници СОС канала. Лига почиње 4. новембра, утакмице ће бити на четири балон-терена, а термини су од 9 до 16 сати сваке суботе.
- Првенствени циљ ЛБШ је да се малишани друже, да играју спорт који воле, стичу нова пријатељства, те је први део базиран на дуелима који се не бодују, а тек на крају, негде у марту биће завршни турнир када ће се борити за титуле, свако у свом годишту, а најуспешније очекује завршни турнир на Златибору. Нама је важно да играју деца у свом узрасту, да не буде лажирања јер само тако надметање има смисла – истакао је власник Центра Ненад Црногорац.
Ово је трећа година ЛБШ, али пета како се у “Санрајсу” приређује такмичење најмлађих.
- Прве године смо организовали самостално, а потом смо, на моје инсистирање, такмичење увели у неку од официјелних лига. Најпре смо организовали “Мини Макси лигу”, а потом смо успоставили добру сарадњу са “Лигом будућих шампиона” – додаје Црногорац.
ЛИГА ВЕТЕРАНА
Лига већ позната свим учесницима, једини услов је да играчи буду старији од 35 година, а директор и ове лиге је др Миленко Матић. Утакмице на програму од 5. новембра, сваког недељног преподнева.
ПР

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa