Инфо

2. новембар 2017.2. нов 2017.
СЈАЈНА ЗВЕЗДА ШАБАЧКЕ ТРГОВИНЕ
ОБЕЛЕЖЕН РОЂЕНДАН СТАР МАРКЕТА

СЈАЈНА ЗВЕЗДА ШАБАЧКЕ ТРГОВИНЕ

Стар маркет је прошлог петка обележио прву годишњицу постојања. Како је навела управа овог шабачког трговинског маркета, протеклу годину обележила је богата понуда мешовите робе, најпознатији брендови на рафовима, поверење купаца стечено квалитетом и љубазношћу. Препознатљиви под слоганом “Ми немамо акције, имамо цене”, у “Стар маркету” наводе да ће у будућности тежити ка проширењу асортимана уз задржавање старих цена.
-Стар маркет је показао да ће дефинитивно да буде једна врло сјајна звезда на небу трговине у Шапцу. Ми смо то за ових годину дана успели да остваримо. Овде наравно нећемо стати. Ми ћемо се ширити. Нашим купцима ћемо пружати што боље и што услужније услуге. Бићемо што бољи партнер и нашим добављачима, а наравно на првом месту су наши купци и ми смо наравно овде због њих- рекла је Весна Живковић.
Шабачки трговински центар Стар маркет претендује да у наредном периоду постане градски и регионални лидер у трговини.
-Трудићемо се и да обезбедимо сав потребан асортима који је већ свима добро познат у нашем граду и надам се да ћемо успети да изађемо свима у сусрет и не само као маркет за место за куповину већ као сарадник у многим другим делатностима, да подржимо и све друге манифестације, одржавања спортска, културна и да будемо прави партнер нашим привредницима и другим правним лицима у нашем граду. Заиста ми је драго што ми региструјемо дневно велики број купаца који сваког дана све више и више расте. То значи да смо стекли поверење код наших купаца и надам се да ћемо привући и оне који до сада можда нису имали прилике да купују у Стар маркету, да ће се то променити и да ћемо наредни рођендан прославити дупло већи- истакла је Наила Мехметовић.
Град Шабац подржава и подстиче развој и долазак страних и домаћих компанија, а нарочито оних шабачких. То је један од услова што бржег и већег броја запошљавања нарочито младих људи, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
-Јако је важно да у граду имате добре и поуздане домаће фирме које јако воде рачуна о томе да им партнери буду такође локалне фирме, и то не само због патриотизма који се развио у једној малој локалној заједници него зато што постоји економски интерес да људи сарађују. Докле год тај економски интерес постоји ово пословање оваквог једног објекта је одрживо. Ја дакле честитам њима ову годишњицу, јер Шабац је кроз своју историју познат као град трговаца, способних и одговорних људи. Ево Стар маркет показује да је то истина. Ја им желим дуго година успешног пословања на корист нама свима у нашем граду и наравно једном добром, квалитетном економском развоју нашег града – изјавио је Небојша Зеленовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa