Инфо

2. новембар 2017.2. нов 2017.
“ПЛАСТИЧАРИ” ЛИГУ НАСТАВЉАЈУ У СУБОТИЦИ

ИЗАЗОВ НА СЕВЕРУ

После једнонедељне паузе овог викенда биће настављена Супер лига Србије за рукометаше. Шабачки тим серију победа покушаће да настави у Суботици
Од повратка суботичке екипе у Супер лигу, мечеви Металопластике против њих увек су били тешки, а у прве две сезоне “Спартак” је био нерешива енигма за “плаве”. Лоша традиција прекинута је пре две сезоне, али је опет претходне “успостављена” и то баш у Суботици када је, у иначе лошој сезони, овдашњи клуб претрпео пораз од чак 11 голова разлике 30:19. Лоша искуства имају сврху ако се из њих нешто научи, а да ли је то случај видећемо током викенда. Оно што је сигурно да оба тима у утакмицу улазе у серији добрих резултата. Металопластика има две везане победе, а “Спартак” је, после само једног бода у прва два кола, узастопно славио три пута и тренутно је трећи.
-Јака и организована екипа са плеј оф амбицијама и квалитетом екипе за шампионско доигравање. Серије победа на обе стране гарант су доброг расположења у таборима и очекујемо неизвесну утакмицу у којој пресуђује једна лопта. Радили смо јако и током паузе, те оптимистично путујемо на север – рекао је Борислав Владисављевић.
ТАБЕЛА: 1. Железничар 9; 2. Ц. Звезда 8; 3. Спартак 7; 4. Слога (П) 6; 5. Обилић 6; 6. МЕТАЛОПЛАСТИКА 6; 7. Партизан 5; 8. Рудар 5; 9. Пожаревац 2; 10. Југовић 2; 11. Мокра Гора 1; 12. Шамот 1.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa