Инфо

2. новембар 2017.2. нов 2017.
МЕДИЦИНАР ГОСТУЈЕ У КИКИНДИ

ЧИНИ СЕ НЕЗАУСТАВЉИВЕ

Колико утакмица толико победа за “Медицинар”, а план је да се исто “правило” реализује и у Кикинди, уз посебну мотивацију. Тренер Бошковић не види да неки тим може победити Шапчанке
- Радим са сјајним рукометашицама и сјајним девојкама. Имамо најбољи тим и без потцењивања било кога, али ја не видим да неко може да нас победи, можда само репрезентација лиге – рекао је тренер Саша Бошковић после убедљивог наступа и победе против Јагодине.
Од првог до последњег минута Шапчанке су играле сигурно против Јагодине и уз све падове у игри, највише што су гошће могле било је минус пет. Исти план “чивијашице” имају и у Кикинди. Тамо су претходне сезоне шампионке претрпеле пораз, али су уверене да се то сада неће догодити. Наредна два меча истовремено су и припрема за дерби против Бекамента у деветом колу.
- Победиле су нас претходне сезоне и мислим да им је то довољно. Сада ми идемо да победимо и очекујем да то урадимо. Кикинда, а потом Петровац биће припрема за Бекамент, но опет кажем, уверен сам да смо најбољи у Србији – закључује Бошковић.
ТАБЕЛА: 1. МЕДИЦИНАР 12; 2. Бекамент 10; 3. Наиса 10; 4. Кикинда 7; 5. Младост (НП) 6; 6. Јагодина 5; 7. Бор 3; 8. Јуниор 3; 9. Вождовац 2; 10. Слога (ПМ) 2.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa