Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
Савезници вашег младалачког изгледа

Савезници вашег младалачког изгледа

У понуди више од десет различитих третмана за лице. За нешто више од месец дана десетине задовољних клијената. Врхунска козметика и стручно особље у Х20 Мед Спа центру проверени савезници ваше коже
Грејање коже, црвенило, бол… најчешће су асоцијације жена на идеју чишћења лица. Међутим, да то одавно нема везе са стварношћу, и да “обичан” хигијенски третман лица уз врхунску козметику у рукама вештог и искусног козметичара, може прерасти у “краљевско” искуство уживања уверили смо се у Мед Спа центру Х2О у Шапцу.
У служби својих
корисника
Ослушкујући жеље и потребе својих клијената у Х2О Мед спа центру су овог септембра обогатили понуду третманима за све типове и стања коже лица. Нашим суграђанима су на располагању класични хигијенски третман лица, третман за проблематичну кожу, третмани за осетљиву, куперозну кожу, третмани коже са кисеоником, третмани за пигментације, третман за хидратацију коже, као и анти аге третмани.
-Хигијенски третман лица подразумева дубинско чишћење коже, приликом којег се одстрањује слој мртвих ћелија и отклањају нечистоће накупљене у порама. Методе чишћења лица нису универзалне, оне зависе од типа коже, као и узраста клијента. Могу га практиковати деца тинејџери до неких најстаријих структура становништва. Дакле, сви они који имају неки проблем са кожом, али и они који своје лице желе да припрема за било који други третман. Популарно је у истој мери и код мушкараца и код жена- наводи дипломирани козметолог Нађа Јовановић испред Мед спа Х2О центра и додаје.
-У постизању добрих резултата приликом било којег од наведених третмана значајан део заузима и одабир козметике. Ми се трудимо да за наше клијенте обезбедимо најбоље, па приликом рада користимо препарате француске лабораторије “Ериксон” и шпанске “Скејндор”.
“Краљевско” искуство
- Пре годину дана сам отишла код козметичарке на чишћење лица, више зато што сам то увртела себи у главу да морам, јер сам одавно “превалила” тридесету и био би ред да се мало више посветим својој кожи, него што је то била реална потреба. Искуство је било болно а лице изиритирано данима. Убеђивали су ме да је то нормално, а ја себи обећала да то “задовољство” нећу скоро поновити. Тог обећања сам се три године држала. Онда сам открила Х2О.
Мед Спа Центар ми је препоручила колегиница. Поборница здравих стилова живота, редовни конзумент готово свих услуга мултифункционалног комплекса Градског базена. Морам признати да сам на почетку била сумњичава, али њено одушевљење је било заразно. Погледала сам постојећу понуду. Као и већини жена прво су ми за око запали анти аге третмани. Међутим, свесна да је њихова учинковитост боља уколико је лице пре тога очишћено, избор је, упркос горе споменутом обећању, пао на хигијенски третман.
Циљано сам бирала петак. За сваки случај: ако будем у туфнама, бар не морам два дана из куће излазити. Међутим, моја напетост је попустила већ приликом уласка у ушушкану просторију у којој се чула дискретна музика, а већ при следећем кораку када ми се на лицу нашао пријатан пилинг умирујућег мириса, уместо вреле паре, моја одбрана је тотално попустила. Отклањање нечистоћа скоро да нисам ни осетила, док је само један термин: “краљевски”, пролазио мојим мислима када ми је након наношења последње маске козметичарка почела да масира врат.
Сутрадан је кожа била фина и глатка, толико да ми је било жао да било шта на њу нанесем… Цео догађај резултирао је новим обећањем, да ћу бригу о свом лицу препустити Х2О стручњацима – препричава своје искуство задовољна клијенткиња.
Благодети хигијенског
третмана лица
-Хигијенски третман лица омогућује кожи да буде здрава, чиста, хидрирана и свежа, са уједначеним теном. Приликом овог третмана, стручност козметичара се огледа и у избору препарата који ће најбоље побољшати стање ваше коже. Кључна тачка третмана је пилинг, којим се одстрањују мртве ћелије и стварају услови за њихову замену новим, младим ћелијама. Хигијенским третманом лица се не добија само дубинско чишћење, већ се масажом лица, деколтеа и врата подстиче и микроциркулација која подстиче производњу колагена и еластина у ћелијама- објашњава Нађа Јовановић.
Т. Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa