Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
СЛОГА ЈАЧИ ТРЕНИНГ ЗА БЕКАМЕНТ

ПЕТРОВЧАНКЕ НА ПАРКЕТУ, БЕКАМЕНТ У МИСЛИМА

Екипа “Слоге”, уз максимално поштовање, не би смела да буде претерани изазов за шампиона Србије, али је свакако прилика да се рукометашице уиграју за велики дерби деветог кола против вицешампиона
После гостовања у Кикинди “Медицинар” више нема максималан учинак, али још не зна за пораз, нити има било који тим да му гледа у леђа на табели. Ђурашиновић, голман Кикинде одиграла је меч каријере, одбранама вратила свој тим у меч, а потом, десет секунди пре краја, одбранила седмерац чиме је обезбедила бод екипи против шампиона. План “чивијашица” био је победа, али нема много времена да се размишља о тим пропустима, већ о ономе шта следи.
“Слога” је, бар табела тако каже, слабија него претходних сезона. Тренутно су на зачељу, док је домаћин на врху. Шансу за опстанак Петровчанке могу тражити против слабијих ривала. Нико не очекује бодове против шампиона у Шапцу, али мотив сигурно неће недостајати гошћама. “Медицинар” је још доминантан и “укус” ремија, најбоље “спере” нова победа. Требало би да утакмица буде и прилика за рукометашице са мањом минутажом.
ТАБЕЛА: 1. МЕДИЦИНАР 13; 2. Наиса 12; 3. Бекамент 11; 4. Кикинда 8; 5. Јагодина 7; 6. Младост (НП) 7; 7. Бор 5; 8. Јуниор 3; 9. Вождовац 2; 10. Слога 2.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa