Инфо

23. новембар 2017.23. нов 2017.
ОДГОВОР ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗЕЛЕНОВИЋА
ПОСЛАНИКУ БИРМАНЧЕВИЋУ

ЗГРОЖЕН САМ ОПОЗИЦИЈОМ У ШАПЦУ

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић одржао је у петак конференцију за медије на којој је одговорио на излагање народног посланика Српске напредне странке Бобана Бирманчевића у републичкој Скупштини дан раније. Наиме, Бирманчевић је прошлог четвртка, када је био дан за посланичка питања, министрима правде и полиције поставио питање када ће градоначелник Зеленовић „бити изведен пред лице правде и процесуиран због низа неправилности и злоупотреба у раду“.
Небојша Зеленовић је изјавио да не жели да објашњава овај поступак и да осећа тугу због нивоа на ком се налази опозиција у Шапцу.
-Начин на који се поступа у Народној скупштини је срамотан за ову институцију, као и начин на који неко покушава да заврши своје личне интересе и за то користи Скупштину. Док ми обилазимо села и разговарамо са људима о њима најважнијим стварима, сусрећемо се са темом која нема везе са грађанима ни њиховим интересима. Начин на који је то урађено не заслужује било какав коментар. Згрожен сам до ког нивоа је пала опозиција у Шапцу. Они треба да помогну да власт у Шапцу буде боља и да заступају интересе грађана Шапца. Ми се тренутно боримо да држава измири обавезе према граду и да нам плати дугове, рекао је градоначелник и додао да за озбиљне политичке теме очекује озбиљне саговорнике и озбиљне политичке противнике, а да тренутна опозиција то није.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa