Инфо

23. новембар 2017.23. нов 2017.
ДУГО ЧЕКАЊЕ ПРОЛЕЋА
ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

ДУГО ЧЕКАЊЕ ПРОЛЕЋА

Лига ОФС Владимирци убедљиво је најбројнија у општинском рангу и једина је где полусезона још није окончана, али је од претходног кола јасно да ће пролеће 2018. године као лидери дочекати играчи “Слоге” из Матијевца. Победа против “Спарте” из Каоне и реми “Хајдука” и “Мровске” донео им је 4 бода предности у односу на првог пратиоца из Дебрца, 36:32. “Мровска” је тренутно трећа са 30 бодова, али и слободна у последњем колу, те прилику да је претекну имају “Торпедо” Лојанице и екипа “Петровца” (Кујавица).
Чланови преосталих лига овог ранга одавно су у “зимском сну”. У Општинским лигама “Шабац–Посавотамнава” и “Шабац – Поцерина” биће неизвесно до краја, јер јесењи прваци незваничну титулу носе само због боље гол разлике у односу на пратиоце. У Посавотамнави лидер је “Сава” Мрђеновац, али има исти број бодова, 22, као и ОФК “Јелен”. Њиховим киксевима у наставку надају се у церовачком “Галебу” (18 бодова) и “Борац” (Баталаге) (16). “Ранковац” и “Заблаће” деле лидерско место са по 19 бодова у Поцерини, а прати их “Младост” (Слатина) са 16.
МОЛ “Мачва” попуњавају најбољи из Општинске лиге “Шабац – Мачва” и лиге ОФС Богатић. Циљу вишег ранга у Мачви најближи је “Задругар” (М. Причиновић). Лидер је лиге са 22 бода, али од титуле не одустају ни “Цуљковић” (18 бодова), нити “Партизан” Дреновац (17). У лиги Богатића “Слобода” (С. Црнобарски) води са 15 бодова, но своју шансу чека глоговачки “Радник” (13), а само три бода мање од лидера има “Баир” Богатић. Очаге, “Шумице” и “Омладинац” имају по 10 поена.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa