Инфо

23. новембар 2017.23. нов 2017.
ДЕРБИ ЛИГЕ У БЕОГРАДУ
ШАБАЧКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ ОКРШАЈ

ДЕРБИ ЛИГЕ У БЕОГРАДУ

Црвена Звезда је најквалитетнији тим ТРВЛ А2, апсолутно су Београђани то доказали у првих шест кола, али у малој групи оних који би могли да им покваре планове је “Шабац”. Играчи Дејана Савића су фаворити, но сигурно не смеју бодове унапред уписати
“Наис” је стидљиво најављивао како би могао направити изненађење у Шапцу, веровао да има квалитета за изненађење или бар интересантан меч на Градском базену, али као и Загрепчанима, односно Шибенчанима, једна четвртина беше сасвим довољна да им распрши све илузије. Када крене од старта добро шабачки тим, мало ко се може извући из “машине”. Први голови постигнути са различитих позиција указали су гостима да немају шта да траже, а једноцифрен пораз највише је чему су се могли надати.
Борбу за плеј оф Шапчани настављају против најбоље екипе лиге Црвене Звезде. Тим у базену сличних квалитета попут прошлосезонског, али предвођен најбољим тренером света поред базена Дејаном Савићем постао је апсолутни фаворит за титулу. Максималан учинак показује снагу Београђана, а доминантна игра намеће им улогу великог фаворита у сваком мечу. Ипак, на Шабац и Војводину многи гледају као екипе које бар могу успорити, ако не зауставити поход Звезде ка А1 рангу.
- Гостујемо најбољем тиму лиге. Фаворити су они, сви очекују нова три бода на конту пулена Дејана Савића, а ми своју шансу тражимо у комбинацији растерећености и квалитета који смо показали од старта. Гарантујемо борбеност као да све стаје у ова 32 минута, посвећеност, па шта нам то донесе – истичу у ВК “Шабац”
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa