Инфо

7. децембар 2017.7. дец 2017.
Договор о унапређењу сарадње
ОПШТА БОЛНИЦА ШАБАЦ

Договор о унапређењу сарадње

Радни састанак представника Ургентног центра КЦ Србије и Опште болнице Шабац, поводом унапређења сарадње у области збрињавања пацијената са неурохируршким траумама, одржан је прошле недеље у шабачкој Општој болници.
Др Горан Каљевић, координатор у име ресорног Министарства опредељен за нашу установу и стручни сарадник из КЦС и мр сци. мед. др Јане Асов, начелник Одељења централне интензивне неге ургентне неурохирургије у Ургентном центру КЦС и др Слободан Поповић, в.д. директора ОБ Шабац, договорили су начин на који ће се одвијати сарадња између установа у циљу подизања на виши ниво здравствених услуга за пацијенте који имају проблем са неурохируршком патологијом.
Др Арсов ће регуларно - месечно долазити у Шабац ради неурохируршких прегледа пацијената у Служби неурологије и биће важна спона у комуникацији лекара две установе у збрињавању, превасходно стања која захтевају неурохируршко лечење.
Договор о сарадњи који ће бити озваничен уговором, је још један у низу потеза новог менаџмента ОБ који ће допринети унапређењу квалитета здравствених услуга грађанима Шапца и Мачванског округа.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa