Инфо

7. децембар 2017.7. дец 2017.
foto: vksabac.rs

foto: vksabac.rs

ВАТЕРПОЛИСТИ ШАПЦА НА Ф4 КУПА СРБИЈЕ

НАИС – NICE

Претходне сезоне нове странице шабачке ватерполо историје ВК “Шабац” је исписао пласманом на завршни турнир Купа Србије. Ове има прилику за још један корак напред. Посао, свакако тежак
Крагујевачки “Раднички” може бити поносан на отпор који је пружио Шапцу током првог полувремена четвртфинала. Искористили су грубљу игру, олакшани улогом аутсајдера, успешно су парирали, а почетком трећег периода имали чак и предност, но, у финишу је “Шабац” показао да је ипак квалитетнији ривал. Серија 4:0 од меча који је претио да оде у нежељеном смеру, направила је рутински дуел за домаћина.
- Нисмо ушли у пуној концентрацији у дуел, они јесу и то су знали да материјализују. Ипак, квалитет је на нашој страни, спремно смо дочекали њихов пад и то искористили – истакао је Никола Цар.
Претходни пут је крај за Шапчане било полуфинале, сада желе бар корак даље. Овај пут, он води преко Нишлија који су изненадили Војводину у четвртфиналу. Свакако најпожељнији ривал, с обзиром да су друге две опције били вечити ривали. Без потешкоћа је “Шабац” победио “Наис” у Регионалној лиги А2, но у Бечеју ће то бити сасвим другачији дуел. Мотивација је максимална код оба ривала.
- Најбоље за нас је да заборавимо лигашку утакмицу. Полуфинале ће бити одиграно у другачијим околностима, улог је велики, а Ниш је против Војводине показао колико може. Желимо и можемо до финала, али свако потцењивање биће скупо кажњено. Спремамо се исто као да играмо против Партизана или Црвене Звезде – кажу у клубу.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa