Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
НАГРАДЕ ЗА ВЕРНОСТ
КОМПАНИЈА „ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ“ ЗАДРЖАЛА
ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ НА ТРЖИШТУ

НАГРАДЕ ЗА ВЕРНОСТ

Ближи се крај године када све фирме сумирају своје пословне резултате. Менаџмент компаније „Дунав осигурање“ има разлога за задовољство. Једина домаћа осигуравајућа кућа на нашем тржишту задржала је лидерску позицију, како у Србији, тако и у граду Шапцу.
-Са поносом можемо да истакнемо да смо ове године забележили знатно боље резултате него у 2016. години. Посебно значајне успехе смо остварили у осигурању пољопривреде и осигурању имовине, наводи директор Главне филијале „Дунав осигурања“ у Шапцу Саша Обреновић.
Предности успеха компаније осетиће и њихови осигураници. Као и ранијих година, децембар је месец када ће своје кориснике обрадовати одређеним погодностима. Ове године спремни су поклони за осигуранике моторних возила. Акција “Награда за доброг возача и верност компанији“ почела је у понедељак и траје до 31. децембра. Сви осигураници који обнове полисе осигурања приликом регистрације возила добиће три награде.
-Постоје само два услова, да је полиса купљена у „Дунав центру“ у улици Јанка Веселиновића или у пословној згради „Дунав“ и да осигураник претходних годину дана није имао штету на возилу. Тиме стиче услов за награду за доброг возача. Први поклон који добија од компаније Дунав је нешто од ауто козметике по избору из „Дунав центра“ у вредности од 500 до 1.000 динара, у зависности од висине премије полисе аутоодговорности. Други поклон је услуга шлепања на територији целе Србије и то од једног до три шлепања, такође у зависности од висине полисе. Ова услуга се може искористити у наредних годину дана. Трећи поклон је ванредан технички преглед, објашњава Мирослав Милошевић, шеф одељења за осигурање моторних возила „Дунав осигурања“ у Шапцу.
Вредности ових поклон пакета су 5.000, 7.000 и 10.000 динара. Акцијом, „Дунав“ награђује верност својих осигураника.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa