Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
Инвестиција вредна 3 милиона ЕВРА

Де Хеус Србија отвара нови производни погон у Шапцу

“Наше пословање почива на пет стубова који нас дефинишу: квалитет, перформансе, независност, континуирано побољшање и предузетнички дух. То су карактеристике које су кључне за наш успех и успех наших купаца. То је оно што нас чини јединственим.”
Холандска компанија Royal De Heus са поносом објављује отварање новог производног погона на локацији ФСХ Де Хеус у Шапцу. Током свечане церемоније 14.12.2017. године, погон ће званично бити пуштен у рад. Овим проширењем ће се капацитети постојеће фабрике повећати за 50%. Инвестиција вредна 3 милиона евра је за Де Хеус тек прва фаза стратешког плана развоја и јачања позиције на тржишту Србије.
Више од једне и по године Де Хеус производи храну за животиње за српско тржиште у фабрици у Шапцу. Током овог периода, потражња за висококвалитетном храном значајно је порасла што је довело до тога да су производни капацитети постојеће фабрике, достигли свој максимум. Са овим новим погоном Де Хеус не само да добија на повећању производног капацитета за више од 50%, већ и на унапређењу квалитета и ефикасности целокупног пословања захваљујући испуњењу најновијих глобалних стандарда у смислу високог квалитета производа, флексибилности у производњи различитих производа, већем складишном капацитету, бржем и ефикаснијем утовару возила и модернизованом начину паковања.
Нови погон садржи линију за пелетирање готове хране за животиње која омогућава значајно повећање капацитета пелетирања. Инсталирана је нова аутоматска линија за паковање готових производа. Погон има и станицу за издавање готових производа у ринфузном стању у чијем саставу је нова, врло прецизна колска вага и силосне ћелије за смештај готових производа, што увећава ефикасност испоруке производа професионалним фармама.
“Потреба за инвестирањем у нови погон указује на то да је тржиште Србије препознало квалитет производа и услуга који пружамо. На тај начин помажемо фармерима да повећају продуктивност и оптимизују своје пословне резултате. У нама виде стабилног партнера који им помаже да напредују”, рекао је Небојша Чипчија, генерални директор Де Хеус Шабац. “Наше пословање почива на пет стубова који нас дефинишу: квалитет, перформансе, независност, континуирано побољшање и предузетнички дух. То су карактеристике које су кључне за наш успех и успех наших купаца. То је оно што нас чини јединственим.”
Према његовим речима, Де Хеус се овде неће зауставити. Своју амбицију да увек помаже својим купцима да напредују и увећавају своје пословање, Де Хеус може остварити само ако заузме и одржи лидерску позицију у Србији. Због тога је изградња другог производног објекта на истој локацији планирана за наредну годину у склопу друге фазе стратешких развојних планова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa