Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
БЕЗ ДЕМОКРАТА НЕМА ПРОМЕНА
НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ ГРАДСКОГ ОДБОРА ДС У ШАПЦУ

БЕЗ ДЕМОКРАТА НЕМА ПРОМЕНА

Градски одбор Демократске странке у Шапцу организовао је традиционални новогодишњи коктел.
Председник Градског одбора ДС у Шапцу Душан Костадиновић подсетио је на време када се свега неколико најупорнијих демократа одлучило да се супротстави готово свима и на тај начин нису дозволили да се ДС у Шапцу угаси.
- Прошли смо јако тежак период, али смо зато много поносни, јер смо прилично допринели да Шабац данас у Србији буде једини слободан град. Година на измаку је била веома успешна за наш одбор, а најважније је да су наши функционери, који су преузели одговорност за руковођење појединих јавних предузећа и установа, тај посао радили одговорно, вредно, часно и поштено уважавајући јавни интерес. ДС је током 2017. године доносила добре одлуке и верујем да ће тако бити и у наредној години – поручио је Костадиновић.
Поздрављајући присутне, председник ДС Драган Шутановац је нагласио да се странка у 2017. години опоравила и консолидовала.
- За разлику од многих странака које делују само у Београду и већим градовима, ДС функционише на целој територији Србије и за нас су сви грађани подједнако важни. Надам се да ћемо на предстојећим изборима у Београду успети да наш главни град ослободимо од разних малих и великих криминалаца и лопова који га данас воде. Без ДС неће бити демократских промена у Србији, и то зна и Александар Вучић. Још једном, одавде из Шапца, без икакве сујете и ега, позивам све оне који су напустили ДС да се врате и да заједно склонимо ову пошаст која влада Србијом већ пет и по година – закључио је Шутановац.

Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa