Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
СТАЊЕ СТАБИЛНО
АЉОША ГАРИБОВИЋ, В.Д. ДИРЕКТОРА ЈКП “БОГАТИЋ”

СТАЊЕ СТАБИЛНО

Од дана преузимања јавне функције в.д. директора ЈКП „БОГАТИЋ“ Богатић, до које је дошло половином октобра 2017. године, могу рећи да је фирма наставила са стабилним функционисањем и да је дошло до значајног увећања финансијских средстава нарачунима предузећа у односу на финансијска средства, која сам затекао у тренутку преузимања јавне функције.
Такође могу истаћи да се редовно измирују све обавезе према добављачима, као и према запосленима.
У периоду од пре два месеца, расписана је јавна набавка новог камиона са корпом дизалицом, а набавка наведеног камиона ће омогућити ЈКП „БОГАТИЋ“ Богатић да одржава јавну расвету на територији општине Богатић.
За наредну 2018. годину у плану предузећа је ширење услуге одношења смећа на сеоска подручја сходно постојећим техничким капацитетима, радној снази и могућности укључења Општине Богатић у Регионалну депонију Срем–Мачва.
На изворишту се настављају радови за потребе проширења капацитета, као и побољшање квалитета воде за пиће.
У плану је да се крајем 2018. године, новоизграђени бунар Б4 укључи на систем водоснабдевања.
У следећој години планирано је даље техничко опремање предузећа и то: набавка новог трактора са тарупом, набавка новог камиона кипера, набавка новог лаког трактора, а све у сврху повећања квалитета, проширења постојећих и преузимања нових делатности.
У 2018. години од стране Општине Богатић је у плану и поверавање нових комуналних делатности нашем предузећу, где ће реализација истих довести до знатног повећања квалитета пословања - истакао је за “Глас Подриња” в.д. директора ЈКП „БОГАТИЋ“ Аљоша Гарибовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa