Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
РОТАРИ КЛУБ ШАБАЦ ДОДЕЛИО ПЛАКЕТЕ ЗАСЛУЖНИМ ГРАЂАНИМА

Награде за најбоље

Ротари клуб Шабац, организовао је у својим просторијама у тржном центру Тријумф, уручење десет плакета грађанима, заслужним за допринос професији и несебично служење заједници.
Као међународна организација пословних и професионалних људи удружених широм света, Ротари клуб има за циљ пружање хуманитарне помоћи, подстицање високих етичких стандарда у свим професијама и унапређење добре воље и мира у свету.
Према речима Љиљане Јовановић, председнице Ротари клуба Шабац, клуб промовише дружење и служење својој професији као и заједници.
-Неки људи заиста јесу служили за пример заједници и професији. Ротари клуб Шабац одлучио се за ову акцију у нади да ће она постати традицонална и да ћемо сваке године доделити по десет плакета који ће посебно истаћи грађане који су оставили неизбрисив траг у нашем граду – истакла је председница Ротари клуба Шабац Љиљана Јовановић.
Доктор Марко Тодоровић, добитник плакете се овом приликом захвалио Ротари клубу али и свим људима који су га предложили.
-Ово је за мене посебно признање из разлога што се додељује на моје јубилеје – 70 година живота и 50 година научног рада, а долази од светске хуманитарне организације. Такође, ово признање је за мене и подстрек да и даље радим, стварам, као и да се борим за своју заједницу и свој народ – истакао је др Марко Тодоровић.
Ружа Поповић добитница многобројних награда, одликовања и признања али и плакете Ротари клуба Шабац, изјавила је овом приликом да је свака од њих једна од лепших тренутака у њеном животу, али уједно и обавезујућа да још више ради на пољу доброчинства и хуманости.

К.Ј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa