Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
ГЛАС ПОДРИЊА: ВИЗИЈА ЗА БУДУЋНОСТ

РАСТЕМО У СКЛАДУ СА ВРЕМЕНОМ

Након редизајна постојећег сајта, за рођендан 16. децембра постали доступни нашим читаоцима и преко андроид апликације коју можете пронаћи и инсталирати у Гоогле плаy продавници. Све више прелазимо на дневни концепт новинарства
Крај године је време када већина нас сумира резултате. Анализирамо постигнуто и правимо неке нацрте за будућност. Код једног седамдесеттрогодишњака, који је очувао младалачки дух, овај посао није ни мало лак. Када би се на папир ставило све што је за скоро седам и по деценија постигнуто или преживљено на страницама овог листа или у процесу његовог настајања, бојимо се да би за резултат имали капитално дело у неколико томова. Зато на прагу 2018. године, са поштовањем остављамо прошлост за нама и тражимо тренутак ваше пажње не бисмо ли вас упознали са нашом будућом визијом.
- Приликом друге приватизације листа, децембра 2015. године, жеља новог власника била је да традиционалном гласилу које ужива поверење локалне јавности удахне нови дух. С тим у вези, постојећа редакција је подмлађена, врата “Гласа Подриња” су отворена за свеже мисли и идеје. Препознатљиви концепт листа је задржан. Највеће промене претрпео је прелом текстова и фотографија - наводи директор “Гласа Подриња” Зоран Живковић, и додаје:
-У години за нама, отишли смо корак даље. Процес модернизације је интензивиран. Колико смо у томе одмакли сведочи податак да смо након редизајна постојећег сајта, за рођендан 16. децембра постали доступни нашим читаоцима и преко андроид апликације коју можете пронаћи и инсталирати у Гоогле плаy продавници. Све више прелазимо на дневни концепт новинарства.
Редизајнирани портал њњњ.гласподриња.рс је урађен према најсавременијим стандардима, односно примењен је ХТТПС протокол који нашим домаћим и иностраним корисницима омогућава да све услуге које нудимо плате и обаве из својих домова.
Међутим, иако нам је у фокусу модернизација, свесни смо да свој опстанак на тржишту дугујемо традицији и раду генерација које су нам претходиле. Због тога и у данима пред нама нећемо занемарити наше штампано издање.
-Оно што бих посебно истакао је да “Глас Подриња” ни у једном тренутку неће одустати од нечег што је традиција, и даље ћемо радити на штампаном издању, које ће као и свих ових година, сваког четвртка на киосцима бити доступно читаоцима - објашњава Живковић.

Т.Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa