Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
Дечак Ђорђе први у 2018. години
Шабачко Породилиште

Дечак Ђорђе први у 2018. години

Прва беба рођена у овој години је дечак Ђорђе, прво дете тридесетогодишње Јелене Јовановић.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је у понедељак Породилиште у Општој болници Шабац и уручио поклон пакете породиљама, а прворођеној беби у новој години, поред поклона, сребрњак са грбом Града Шапца.
Градоначелник Зеленовић је напоменуо да од посете породилишту и новорођеним бебама нема лепшег начина да се започне свака нова година.
-Прва беба у 2018. години родила се у раним јутарњим сатима, а све нас је обрадовала информација да је то један леп и здрав дечак. Честитам породици Јовановић и желим им срећу и успех у новој години. Задатак Града је да свакога дана, а не само првог дана у години, бринемо о бебама и њиховим мајкама. Традиционално, прворођена беба у новој години добила је поклон сребрњак са грбом Града и пакет опреме за новорођенче. И за остале бебе, које су у породилишту, обезбедили смо поклон пакете, како би на симболичан начин, новим грађанима Шапца и њиховим мамама, уручили прве поклоне. Обрадовала ме вест да су се последњег дана у 2017. години, у нашем породилишту родиле четири бебе, рекао је градоначелник.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa