Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
ДОНАЦИЈА ЗА ШАБАЧКО ПОРОДИЛИШТЕ
АКЦИЈА КОМПАНИЈЕ TIFFANY PRODUCTION И ЕПАРХИЈЕ ШАБАЧКЕ

ДОНАЦИЈА ЗА ШАБАЧКО ПОРОДИЛИШТЕ

Компанија Tiffany Production из Чачка, у сарадњи са Епархијом шабачком, предала је донацију протекле седмице шабачкој Општој болници. Одељењу породилишта, додељено је преко 100 спаваћица за породиље и униформе за бабице.
-Породична фирма Tiffany је дугогодишњи сарадник Епархије шабачке. Предлог да ову донацију ове године доделимо пред празник рођења Христовог породилишту у Шапцу био је заједнички. Овде се рађају нови животи а Христос се родио у пећини на Божић и донео радост. Надам се да ће овај скроман поклон бити на радост корисницима породилишта – истакао је свештеник Мирко Вилотић, архијерејски заменик и пожелео овом приликом свима срећне наступајуће празнике.
Представници фирме Tiffany, надају се да ће ова акција бити за пример осталим компанијама које су у могућности да помогну, да то и учине.
-У складу са новогодишњим и божићним празницима решили смо да овај пут изађемо у сусрет шабачкој болници и скромним доприносом помогнемо Одељењу породилишта. Драго нам је што смо у прилици да изађемо у сусрет једном овако значајном Одељењу, јер су младост и бебе оно што треба да осигура нашу будућност – истакла је Тамара Карапанџић, маркетинг и ПР менаџер компаније Tiffany.
Доктор Дарко Вукојичић се овом приликом захвалио на донацији и истакао да је особље болнице пријатно изненађено даровима који ће им бити од изузетног значаја.

К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa