Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
ОНО ШТО СМО УЧИНИЛИ ЗА ДРУГЕ, ОСТАЈЕ БЕСМРТНО
Новогодишњи пакетићи штићеницима шабачког удружења за помоћ особама са аутизмом

ОНО ШТО СМО УЧИНИЛИ ЗА ДРУГЕ, ОСТАЈЕ БЕСМРТНО

Градски одборници Дејан Јеринић и др Дејан Павловић су прошле суботе у порти Саборне цркве Св. апостола Петра и Павла уручили новогодишње пакетиће штићеницима Шабачког удружења за помоћ особама са аутизмом. Европски центар за екологију се такође прикључио овом догађају донацијом новогодишње јелке са бусеном, која ће после празника бити поново засађена.
„Нас двојица као градски одборници смо решили да штићеницима Шабачког удружења за помоћ особама са аутизмом учинимо ову Нову годину нешто лепшом него што је то иначе. Потрудили смо се да припремимо пакетиће, да им доведемо Деда Мраза, поклонили смо и јелку са Удружењем Европски центар за екологију. Ми сматрамо да је ово одлична прилика да јавност сазна да постоји ово Удружење и да свако ко може помогне да се ова деца лакше пробијају кроз живот и да се уклоне све препреке које им се налазе на путу“ - истакао је др Дејан Павловић.
„Потрудићемо се да подржимо и сваку наредну акцију. Ово је најмање што смо могли да урадимо“ - истакао је Дејан Јеринић.
„Ово је за нас велики дан. Не само због поделе пакетића, већ због једног лепог, топлог, људског геста наших градских одборника који су се сетили да уочи Нове године посете баш нас, дарују баш нашу децу. То је толико лепо и племенито, да је то један добар образац, добар начин и добар пут да се друге организације и сви други људи добре воље понашају на исти начин. Ово је један гест где се показује како се та деца интегришу у локалну заједницу. Они су део нас, не треба да буду заборављени“ - између осталог истакла је Весна Павловић, председник Шабачког удружења за помоћ особама са аутизмом.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa