Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
ЗА СРЕЋНИЈУ НОВУ ГОДИНУ
ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈСИРОМАШНИЈУ ДЕЦУ

ЗА СРЕЋНИЈУ НОВУ ГОДИНУ

Центар за социјални рад и Град Шабац ове године су обезбедили 600 пакетића за децу из најугроженијих породица на територији града Шапца. Поклони су малишанима подељени у среду у просторијама МЗ “Жика Поповић”, а овим поводом су и волонтери Црвеног крста извели пригодну представу.
-Ово нам много значи. Мојој деци су ово једини пакетићи које ће ове године добити, рекла је Слађана Лукић из Петловаче, мајка петоро деце.
Јелена Милошевић, директорка Центра за социјални рад Шабац, истакла је да је ово још један вид добре сарадње између ЦСР и Градске управе.
-Ово је још један показатељ колико је значајно умрежавање свих актера на локалу уз подршку ресорног Министарства. Заједно се трудимо да живот наших суграђана учинимо квалитетнијим и бољим, навела је Јелена Милошевић.
Додели пакетића присуствовао је и председник Скупштине града Немања Пајић који је изразио задовољство да у новогодишњим пакетићима могу да уживају и деца којима родитељи то нису у стању да приуште.
-Наш Центар за социјални рад води бригу о свим социјално угроженим на територији града Шапца. Буџетом је предвиђено да ће тако бити и наредне године. Све мере ће наставити да се спроводе и сви којима је помоћ потребна добиће је у ЦСР, истакао је Немања Пајић.

М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa