Инфо

18. јануар 2018.18. јан 2018.
У КЊИЖАРАМА ЗБИРКЕ ЗА ПРИПРЕМУ МАЛЕ МАТУРЕ

КОМПЛЕТ 670 ДИНАРА

Збирке задатака из српског, односно матерњег језика, математике и комбинованог теста за припрему ђака који полажу малу матуру су одштампане и могу се набавити у књижарама „Просветног прегледа“ и другим књижарама широм Србије или поузећем.
Збирке су драгоцена помоћ осмацима да што боље провере знање пре коначног изласка на испитни мегдан у јуну јер им приближавају модел задатака који ће се наћи на завршном испиту.
Свака збирка садржи по 450 задатака – једна петина је нова у односу на претходну годину и сви су распоређени на основни, средњи и напредни ниво. На крају публикација, које је припремио Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања, налазе се решења. Збирке су штампане и на језицима националних мањина.
Све три збирке коштају као и прошле године, 670 динара, а појединачно, цена Збирке за српски (матерњи) износи 300 динара, за математику 190, док ће се Збирка задатака за комбиновани тест продавати за 180 динара. Осмаци који желе да вежбају задатке и питања који су били на тестовима претходних година могу да их купе по цени од 200 динара.
У новом броју „Просветног прегледа“ (који ће се наћи пред читаоцима 18. јануара) биће објављен календар такмичења за надарене и талентоване основце и средњошколце.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa