Инфо

25. јануар 2018.25. јан 2018.
ДЕЛЕГАЦИЈА ПОЦЕРСКОГ ПРИЧИНОВИЋА НА САСТАНКУ У ЈКП “ВОДОВОД ШАБАЦ”

ПРИКЉУЧЕЊЕ НА МРЕЖУ НАЈВЕЋИ ПРИОРИТЕТ

По новом систему, Водовод финансира ширење канализационе мреже, а грађани учествују само у оној мери колико је неопходно покрити трошкове материјала. У условима, када није могуће из буџета града издвојити значајна средства за ову намену, новоуспостављени систем представља најповољнији могући начин
Као што је и најављено крајем прошле године, главни приоритет у раду Јавно-комуналног предузећа “Водовод Шабац” у овој години биће проширење водоводне и канализационе мреже, и да се што више наших суграђана, без обзира на место становања, прикључи на постојећу мрежу.
Директорка ЈКП “Водовод” Даниела Ловрин Гавриловић примила је, с тим у вези, делегацију из Поцерског Причиновића, тачније из улице Иве Андрића, чијим је житељима прикључење на канализациону мрежу приоритет.
- Имамо доста заинтересованих људи за прикључење на канализациону мрежу. То је потреба наших суграђана и надамо се да ћемо то успешно завршити – рекли су представници Поцерског Причиновића у Водоводу.
Директорка Водовода је истакла да је обавеза тог предузећа да разговара са суграђанима и са свима онима који су заинтересовани за прикључење на мрежу.
- Ослушкујемо и задовољавамо потребе наших грађана, и због тога смо и разговарали са делегацијом из Поцерског Причиновића. Политика нашег предузећа је да изађемо у сусрет нашим суграђанима и да омогућимо свима који искажу такву потребу да се прикључе на канализациону мрежу. Управо због тога смо, средином прошле године, установили нови модел прикључка на мрежу по којем се наше предузеће максимално ангажује и заједно са грађанима радимо на проширењу мреже где постоји интересовање – истакла је Ловрин Гавриловић.
Жеља и циљ Водовода је да се грађани, под најповољнијим условима, прикључе на мрежу.
- По новом систему, Водовод финансира ширење канализационе мреже, а грађани учествују само у оној мери колико је неопходно покрити трошкове материјала. У условима, када није могуће из буџета града издвојити значајна средства за ову намену, новоуспостављени систем представља најповољнији могући начин да се наши суграђани прикључе на канализациону мрежу – напоменула је директорка Водовода.
Ловрин Гавриловић је искористила и ову прилику да позове све заинтересоване суграђане да се јаве, да дођу у ЈКП “Водовод” како би се договорили, да мотивишу своје комшије да се прикључе на канализациону мрежу. Водовод је, по њеним речима, спреман да под најповољнијим условима ради у корист суграђана у наредном периоду.
Тренутно могућности за прикључак има 3.500 домаћинстава на водоводну, и око 1.700 на канализациону мрежу.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa