Инфо

3. март 2011.3. мар 2011.
ФУДБАЛ: ФК “МИЛИЦИОНАР“ БОГАТИЋ ЧЛАН МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ “МАЧВА“

“ПОЛИЦАЈЦИ“ ОБЕЋАВАЈУ ЖЕСТОКУ БОРБУ

Јесењу сезону у Међуопштинској лиги Мачва “Милиционар“ из Богатића завршио је на трећем месту са 33 освојена бода, колико има и другопласирана “Младост“ из Прњавора. Водећи “Борац“ из Шапца побегао је “полицајцима“ 8 бодова. Али ће на пролеће бити жестока борба ова три клуба за прво место и друго које гарантује “бараж“
У тек завршеном прелазном року од потпредседника клуба Вујадина Васића сазнали смо да ће екипа “Милиционара“ бити јача у наставку првенства. Клубу је приступило 7 нових играча: Жарко Гајић, Марко Стојановић, Иван Ивановић (“Торпедо“), Војислав Стојић (“Борац“ Шабац), Дејан Сарић (“Мачва“ Богатић), Немања Ердевички (“Дрина“) и Душан Којић (“Душко“). Из клуба су отишли играчи који нису ни наступали током јесење сезоне са изузетком Дејана Мањенчића који је отишао у (“Напредак“ Рибари). Отишли су још: Слободан Мајсторовић, Никола Павић (“Х.Станко“), Игор Ракић (“Омладинац“), Дарко Павловић (“Слобода“), Владислав Бановац (“Душко“).
О организацији клуба и финансијама Вујадин Васић истиче:
- Управни одбор клуба броји 13 чланова. Председник клуба је Новица Остојић. Тренер екипе је Мирослав Ракић, а млађих селекција Синиша Јосиповић. Своје утакмице као домаћини играмо на лепо сређеном градском стадиону. Клуб се финансира од Скупштине општине и запослених у полицијској станици који сваког месеца од личног дохотка издвајају један проценат за клуб. Ту су и спонзори које бих овом приликом поменио: ПП “Џавић“ Богатић, дискотека “Болеро“ Богатић, ДП “Клас Гроуп“ Клење, Млин “Ђурковић“ Дубље, ПП “Салаш кооп“ Црн.Салаш. О томе како теку припреме екипе, рапорт смо добили од тренера Мирослава Ракића.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa