Инфо

25. јануар 2018.25. јан 2018.
РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА О ПРОБЛЕМИМА
МИХАЈЛОВИЋ ПОСЕТИЛА ШАБАЦ

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА О ПРОБЛЕМИМА

Потпредседница Владе и министарка саобраћаја, грађевине и инфраструктуре Зорана Михајловић посетила је у уторак Шабац и Букор. Министарка је у Букору обишла неасфалтирани пут који ово село повезује са Коцељевом и Осечином и обећала да ће он бити урађен. После тога, у просторијама Месне заједнице Доњи шор у Шапцу разговарала је са грађанима Шапца о проблемима и могућностима да се они реше.
Министарка је истакла да је у Шабац дошла да би разговарала о инфраструктури и да чује од грађана да ли је све заиста добро и може ли да се учини више како би било још боље.
-Ми слушамо како је у Шапцу све добро, лепо и како све одлично финкционише. Дошла сам да разговарам са грађанима да решимо проблеме који нису решени. Била сам у Букору и срећна сам што ћемо њихов проблем решити, рекла је Зорана Михајловић.
Према министаркиним речима, постигнут је договор са Путевима Србије да се 4,5 километара пута у Букору асфалтира, иако је то у надлежности локалне самоуправе. Михајловићева је истакла да Влада Србије на све грађане гледа исто, без обзира у ком граду живе.
-Често слушамо о томе како је шабачка власт све урадила сама и да Влада Републике Србије није ни у чему помогла. Чињенице кажу потпуно другачије. Влада је дала више од 10 милиона евра да би компанија “Јазаки” радила у Шапцу и запослила 1.700 људи. Поред тога, Влада је уложила 5,6 милиона евра у “Водовод”. Дат је и додатни новац за запошљавање људи. Само прошле године издвојено је 230 милиона динара за путеве у Шапцу, а близу две милијарде динара за Мачвански округ. Ми не делимо жуде и не правимо градове првог и другог реда, ми радимо за Србију, навела је Зорана Михајловић.
Грађани су Министарки износили различите проблеме за које сматрају да немају довољно разумевања од локалне самоуправе, као и одређене пројекте за побољшање услова живота. Сви предмети су заведени, а документација копирана и однета у Београд, да би се у наредном периоду размотрило шта може да буде урађено.
Око 50 грађана Шапца изнело је своје проблеме министарки. Зорана Михајловић се захвалила посланицима Српске напредне странке Блажи Кнежевићу и Бобану Бирманчевићу што су је позвали у Шабац.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa