Инфо

25. јануар 2018.25. јан 2018.
Мисли усмерене ка зони
РАДНИЧКИ ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА ПРОЛЕЋЕ

Мисли усмерене ка зони

Други најстарији шабачки фудбалски клуб започео је припреме за пролећни део Окружне лиге. Екипа у формирању, али се очекује виши квалитет него током јесени. Циљ је пласман у зонски ранг
После две вицешампионске титуле у Окружној лиги и оних најтежих спортских статуса “првог испод црте” шабачки “Раднички” овог пролећа жели да направи искорак и наредни август дочека као члан Зоне, да се врати тамо где је клуб застао пре осам година када је уследила пауза у раду. Први тренинг у 2018. години “црвени” су имали у понедељак, са углавном познатим лицима спремним за високе клупске амбиције.
- До сада смо све договорили са Ђорђем Јовичићем и Младеном Марковићем, повратником у наш клуб после две сезоне. Биће још долазака свакако, но имена ћемо саопштити када финализујемо све договоре. Слободан у избору клуба је Игор Карна, а сви остали су на располагању тренеру Ђорђу Михаиловићу. Свакако очекујем да будемо квалитетнији него током јесени – истиче председник клуба Ненад Јовановић.
Паузу је “Раднички” дочекао на другом месту са два бода мање од лидера из Богатића. Шапчани очекују борбу у четворо.
- Највећи ривали су “Мачва” и “Слога”, али свакако да ту припада и “Младост” која се одлично појачала и не скрива зонашке амбиције. Очекујем лигу занимљивију него икада – додаје Јовановић.
Како наводи Јовановић, база клуба током припрема биће Шабац, али и Игало.
- Од 9. до 18. фебруара смо у Игалу где ће свакако бити повољнији временски услови, а очекују нас и јаки припремни мечеви са црногорским прволигашима и друголигашима. Пре и после Црне Горе радимо у Шапцу, СЦ “Парк” и на нашем терену.
Пролећни део стартује 11. марта када у дербију “Раднички” дочекује тим “Церића”.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa