Инфо

1. фебруар 2018.1. феб 2018.
Поднар на кормилу шампиона

Поднар на кормилу шампиона

После бурног периода у редовима шампиона, време је за борбу на паркету. После два месеца следи наставак Супер лиге. Тим ће предводити Тања Поднар, а амбиције остају непромењене
Претходних месец дана било је много приче о дешавањима ван терена, а сада је време да се шампион врати на “бојиште” и тамо настави пут којим је кренуо током јесење полусезоне. Ветрови дувају свугде, али ако се једра усмере на праву страну, они постају савезник. “Кормилар шампионског брода“ 2018. године биће доскорашњи помоћник и некадашња играчица клуба Тања Јаза Поднар. Пред њом је велики изазов, препреке ривала мотивисаних именом шампионки, амбициозна тројка која прати Шапчанке, “Наиса”, “Кикинда” и “Бекамент”, али како истиче, сигурно да не би прихватала одговорност да не верује у успех.
Поход на оба домаћа трофеја наставља са делимично измењеним тимом. Клуб је напустила само Наташа Атанасковић, али се зато на располагању налази поново Станисављевић, придошлица из Бора, јуниорска репрезентативка и кандидат за сениорску репрезентацију, лево крило, Александра Стаменић, као и искусна Сузана Ћубела, леви бек некадашња репрезентативка. Ћубела је у досадашњој каријери наступала за Зајечар, Јагодину, Наису, Свилајнац, а играла је и у Данској, односно Мађарској. У руководству “Медицинара” наводе да су близу реализације ангажмани још једне искусне играчице са интернационалним искуством и рукометашице из домаће лиге. Поднар и њен помоћник Дејан Шобић не рачунају на Ану Качаревић, односно Ану Томковић.
- Њих две су и званично суспендоване по дисциплинском правилнику клуба због разговора са другом екипом без нашег знања иако су под уговором. Све обавезе према њима су измирене, не желимо да их пустимо у било који од домаћих клубова, а можемо да разговарамо само о одласку у иностранство, уз наравно обештећење. За сада су оне наше рукометашице под суспензијом – прецизира председник клуба Дејан Павловић.
У новој години екипа се враћа “кући”, у салу Гимназије где су освојене историјска титула и досадашњи трофеји. Распоред на старту наставка иде на руку “Медицинара”, форма екипе ће бити грађена кроз мечеве где је шабачки клуб апсолутни фаворит, као што је први меч, у суботу од 18 сати, против београдског “Вождовца”. Недељу дана касније следи гостовање “Јуниору” у Београду, а потом, после викенда паузе, “медицинарке” ће дочекати “Бор”. Уз првенство, два корака Шапчанке дели и од четвртог узастопног трофеја у Купу Србије – регион “Центар”.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa