Инфо

1. фебруар 2018.1. феб 2018.
фото: vaterpolovesti

фото: vaterpolovesti

Последња пауза

Победа и реми у Далмацији, уз повољни исход у Нишу, оставили су "Шабац" у борби за друго место. У недељи паузе од утакмица, следи спаринговање и јачи интензитет тренинга
Победа и реми у Далмацији, уз повољни исход у Нишу, оставили су Шабац у борби за друго место. Предстојећа пауза последња до јуна. Више тренинга и спаринговање најбоља припрема за густ календар
Летошњи жреб је одлучио да Ватерполо клуб “Шабац” буде слободан у другом и 11. колу Регионалне лиге. За сада се сезона одвија према плановима, екипа учвршћена на позицији три, гледа ка новосадској “Војводини”, баражу за А1 лигу, али и већ сада гради форму за домаћу Супер лигу. Викенд без утакмица не значи одмор за играче које предводи Мирсад Зајмовић, напротив, то означава још интензивније тренинге јер ускоро следи распоред где ће бити и по две или три утакмице за седам дана.
- После победе у Задру 15:11 и ремија са Шибеником 5:5 екипа је добила три слободна дана, а од среде се ради у пуном интензитету. Имаћемо спаринг на домаћем базену и још интензивнији рад јер је приметан пад у форми после Купа – истиче спортски директор Анто Васовић.
Немања Будурин се опоравио после повреде, прошли су и вируси, те за сада је комплетан тим на располагању Зајмовићу за тежак и занимљив расплет у Јадранској лиги и почетак домаћег такмичења.
- Многи су Војводину прогласили тимом који ће бити други, нарочито после нашег ремија у Шибенику, а онда њих убедљиво победи “Наис”. Шибеник је тим који се и те како појачао, не заборавите да им Војводина гостује у последњем колу. Ниш види сигурно шансу у неком нашем киксу, уз то им и гостујемо. Војводина долази у Шабац, а чак и она може да помути планове Звезди уколико је победи у Новом Саду. Катаро, Задар, Ваљево су тимови знатно јачи на свом базену и могу да направе проблеме у тој борби. Занимљиво пролеће је пред нама – додаје Васовић.
Ове године ће ватерполо сезона заћи и у лето, а играчки кадар који је започео сезону, у ВК “Шапцу” ће је и изнети до краја.
- Без одлазака и долазака, после ове више нема паузе и морамо радити кондиционо и технички. Када је много утакмица, често физичка спрема пресуди, то морамо дочекати спремни – закључује Анто Васовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa