Инфо

1. фебруар 2018.1. феб 2018.
Титуле, рекорд

Титуле, рекорд

Атлетичари АШК Темпа изненадили су све, чак и своје тренере наступом и резултатима протеклог викенда у Београду. У предворју сениорске категорије, шабачке јуниорке и јуниори су шест пута били на највишем постољу, а овдашња експедиција једина је оборила државни рекорд.
Наталија Селенић, Николина Мандић, Вања Васић и Николина Божић, у штафети 4 пута 400 метара “поправиле” су државни рекорд за пуних 10 секунди!
- Вања и Николина су одлично дан раније трчале 400 појединачно, освојиле медаље, поставиле личне рекорде и наговестиле добро време, но 4:03,13 превазишло је сва очекивања. Иста група девојака је дан раније оборила рекорд и на 4 пута 200 метара, но због мале грешке у измени, резултат и титула нам нису признати – истиче тренер Милисав Станојчић.
Такмичари су вредно тренирали, што је дало резултат чак и брже него што су у клубу очекивали.
-Марко Мишић је изврсно трчао 400 метара, Иван Планко потврдио класу на обе деонице, Каћа Гачевић превазилази себе, а титуле се већ подразумевају. Није погрешно рећи да су ови успеси на нивоу чуда – додаје Станојчић.
У клубу очекују да пет јуниора обуче дрес Србије на јуниорској Балканијади у Софији. Позив очекују: Николина Божић, Николина Мандић, Иван Планко, Марко Мишић и Катарина Гачевић. Пре тога, Гачевић, Планко и Мишић настуапју кроз два дана на сениорском Првенству Србије у дворани.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa