Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
ЈАВНО-КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ „ВОДОВОД ШАБАЦ’’

ПРЕГОВОРИ СА БАНКАМА ПРИ КРАЈУ

Руководство Јавно-комуналног предузећа „Водовод Шабац“ приводи крају преговоре са пословним банкама у вези са кредитирањем прикључка на водоводну и канализациону мрежу.
Према речима директорке овог предузећа Даниеле Ловрин Гавриловић ускоро би требало да се постигне договор и потпише уговор са једном пословном банком која би понудила најповољније услове за кредитирање.
- Желимо да се што више наших суграђана прикључи на постојећу мрежу и то по најповољнијим условима. Када говоримо о тим условима, идеја је да то буде минимална камата за кредитирање прикључења на мрежу - рекла је директорка Водовода.
Прикључак на водоводну мрежу кошта 450 евра у динарској противвредности и плаћа се на 36 месечних рата, док је за прикључење на канализациону мрежу потребно издвојити 600 евра.
- Када је реч о прикључењу на канализациону мрежу, грађани су до сада морали одмах да дају половину износа од 300 евра у динарској противвредности, а остатак на рате. Сада желимо да грађанима олакшамо приступ већ изграђеној мрежи и да цео износ од 600 евра буде кредитиран и то са минималном каматом - нагласила је Ловрин Гавриловић.
На територији града Шапца слободни капацитети за прикључење на водоводну мрежу су око 3.500 домаћинстава, а за канализациону око 1.800.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa