Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
ТЕЛЕОПТИК “ЛАКМУС” ЗА ЧУКАРИЧКИ
ФУДБАЛЕРИ МАЧВЕ СЕ ВРАТИЛИ ИЗ ОХРИДА

ТЕЛЕОПТИК “ЛАКМУС” ЗА ЧУКАРИЧКИ

Први пут се шабачки клуб припремао у БЈР Македонији. Згуснут календар није дозвољавао класично раздвајање кондиционог и техничког дела припрема за пролећну полусезону, те су оба сегмента комбинована током боравка у Охриду. За десет дана Шапчани су одиграли три тест меча, остварили две победе и један пораз. Екипа је показала више од домаћих прволигаша “Победе” (3:0) и “Ренове” (3:2), а једино је поклекла пред ивањичким “Јавором” (0:2).
-Одлични услови и верујем добар рад су обележили боравак у Македонији. Имали смо на располагању два терена (вештачка и природна трава), оба јако добра. Пораз од Јавора јесте мало покварио утисак, но у свим утакмицама велики број играча добио је прилику да игра и верујем да је шеф Аничић стекао увид ко је најспремнији за дуго пролеће. Верујем да ћемо већ против “Телеоптика” показати још један виши ниво игре. Атмосфера је сјајна у екипи, а уз велико самопоуздање, нема разлога да страхујемо од било кога – истакао је капитен Филип Пејовић.
Јуче је “Мачва” гостовала “Јединству” у Убу, а тзв. “генерална проба” за пролеће биће меч против “Телеоптика” у Београду. Престоница ће дочекати “Мачву” и на старту пролећа, а дестинација “црвено-црних” је Баново Брдо.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa