Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
“ЈУНИОРСКИ” ОПРЕЗ
МЕДИЦИНАР НА НЕЗГОДНОМ ГОСТОВАЊУ

“ЈУНИОРСКИ” ОПРЕЗ

Полусезона је стартовала на прави начин, али наредни противник је потенцијална “клопка” свим ривалима. Београдске рукометашице су при дну табеле, но увек умеле да намуче фаворита, седмерац их делио од чуда против Бекамента
Када се погледа табела, рекло би се да шампион државе треба само формално да “одради” гостовање у престоници, но осврт на резултате екипе “Јуниора” треба да буде најбоља позивница за максимално посвећен приступ овом мечу.
Београђанке су биле равноправне, повремено и боље од “Бекамента” претходног викенда, имале су и седмерац за реми, но нису га искористиле, те је бодовни салдо остао непромењен. Шапчанке су у другом делу меча против “Вождовца” демонстрирале сигурну и шампионску игру и свакако су велики фаворити и у овом колу, иако се тренер Тања Поднар суочава са променама у тиму. Ипак, сваки дуел је прилика да се додатно уиграју појачања Ћубела и Стаменић.
ТАБЕЛА: 1. МЕДИЦИНАР 19, 2. Наиса 17, 3. Бекамент 13, 4. Кикинда 13, 5. Јагодина 9, 6. Младост 9, 7. Бор 9, 8. Вождовац 4, 9. Јуниор 3, 10. Слога (ПМ) 2.
ВЕРУЈЕМ У СВОЈ ТИМ
У кратком осврту, некадашња рукометашица, а сада тренер “Медицинара” Тања Поднар истакла је како је уверена у снагу свог тима.
- Иза нас је турбулентан период, има промена у екипи, но да не верујем у ове девојке, никада не бих прихватала поверену улогу. Наша предност је Ана Радовић, најбоља играчица лиге и гарант да можемо остварити високе амбиције – истакла је Поднар.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa