Инфо

3. март 2011.3. мар 2011.
ПОСЛЕ ОСАМ МЕСЕЦИ ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “СЛАВА КОВИЋ“ У БОГАТИЋУ, ПОНОВО РАДИ

ЖАМОР малиШана ПРОЖИМА ТУГА

Реконструкција старог обданишта, још у потпуности није плаћена. Стотинак малишана у пет група усељено, прошлог понедељка. Мрљу на славље поводом усељења донела вест о по свему судећи самоубиству бивше директорице, дечје установе Гордане Вуковић
Нови почетак рада Предшколске установе “Слава Ковић“ у Богатићу, помутила је вест о насилном одузимању свог живота, Гордане Вуковић, бивше директорице ове установе и дугогодишње васпитачице. У колективу, који броји 43 радника, Гордану памте као вредног и талентованог радника. Њене колегинице не желе да им се име помиње у новинама али кажу да су непријатно изненађене овим чином, без обзира на разлоге, које утврђују стручна лица. Гордана је оставила и опроштајно писмо, а себи је одузела живот (вешањем) у једној од просторија установе, где је радила скоро три деценије.
Осим мужа иза себе је оставила и двоје деце.
- Не желим да улазим у њене разлоге за такав непријатан чин. То ће утврдити надлежни. Ја само могу да кажем да трећа фаза радова на реконструкцији објекта обданишта, није плаћена, обданишту, па ни извођачу радова, јер за то није испоштована важећа правна процедура. Напомињем, да је ново општинско руководство, платило извођачу радова у другој фази, четири милиона динара, без проблема, јер је то и папиролошки одрађено ваљано. Треба рећи да ни громобранска ни струјна инсталација, нису у старту биле добре, што је скупа одложило усељење и захтевало доста стрпљења, деце и родитеља. Закон се мора поштовати, а ово самоубиство је додатно оставило мрљу на све, каже Слободан Савић, председник општине Богатић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa