Инфо

3. март 2011.3. мар 2011.
УДРУЖЕЊЕ СВЕТЛОСТ

ЕКОЛОГИЈА УМЕТНОСТ И МЛАДИ

На конференцији за новинаре одржаној прошлог понедељка у Културном центру у Шапцу, Удружење “Светлост“ представило тренинг посвећен развијању еколошке мисли кроз уметност
Пројекат под називом “Екологија, уметност и млади“ реализоваћемо у сарадњи са шабачким Културним центром, а под покровитељством Града Шапца. Њиме је планиран програм подучавања младих уз коришћење метода неформалног образовања у циљу промоције концепта одрживог развоја и значаја заштите животне средине. Траје четири месеца и сачињава га више фаза: припремна, фаза јавног позива за учешће у тренингу, сам тренинг, промоција резултата, кампања и на крају, планирање будућих активности ““ рекао је испред Удружења “Светлост“ Дарко Павловић.
Након интерног рада на пројекту који је трајао месец дана, сви заинтересовани за учешће на тренингу, старости од 15 до 30 година могу се од 1. марта пријавити на број телефона 069 5 15 20 25, или путем интернета на њњњ.новосветлост.орг. Рок за пријаву је до краја месеца, а након тога, почетком априла, биће оформљена група од нешто више од 20 људи који ће се у оквиру замишљених радионица екологијом бавити кроз филм, фотографију или стрип.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa