Инфо

22. фебруар 2018.22. феб 2018.
ЈКП „ВОДОВОД ШАБАЦ“

СНАБДЕВАЊЕ ПИЈАЋОМ ВОДОМ БЕЗ ПРОБЛЕМА

Зима која је протеклих неколико дана показала своје право лице, није угрозила систем водоснабдевања у нашем граду.
Према речима директорке Јавно-комуналног предузећа „Водовод Шабац“ Даниеле Ловрин Гавриловић ово предузеће нормално ради и никакви проблеми нису забележени.
- Снабдевање грађана Шапца пијаћом водом функционише без проблема и временски услови ни на који начин не ометају рад Водовода – рекла је директорка Водовода за „Глас Подриња“.
Она је позвала све грађане ако примете било какав квар или проблем да се јаве „Водоводу“.
- Наше предузеће је у протеклих годину дана у потпуности обновило комплетан возно-технички парк и спремни смо да у најкраћем временском року изађемо на терен и отклонимо сваки проблем који се евентулно појави – додала је она.
Директорка Водовода је нагласила да је главни циљ овог предузећа, поред редовног снабдевања здравом водом својих корисника, прикључење на већ постојећу водоводну и канализациону мрежу.
- Добили смо пунуде пословних банака за кредитирање износа за прикључење на већ постојећу мрежу. Ускоро ћемо и одлучити са којом банком ћемо да потпишемо уговор о кредитирању. На тај начин ћемо омогућити суграђанима да се на најповољнији начин прикључе и то уз помоћ кредита по минималној камати – закључила је Ловрин Гавриловић.

Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa