Инфо

22. фебруар 2018.22. феб 2018.
БАЈКЕРИ СУ ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА
ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА КОЦЕЉЕВАЧКОГ МОТО КЛУБА

БАЈКЕРИ СУ ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА

Чланови коцељевачког мото клуба “Гоод боyс” обележили су прошлог четвртка своју славу Сретење Господње. Према речима новог председника клуба Вулете Павловића 11. мото скуп у организацији овог клуба биће одржан највероватније од 11-13. маја.
–Надамо се лепом времену и великом броју посетилаца. Верујемо да ћемо угостити 400-500 моториста. Што се тиче музичара који ће гостовати још увек смо у преговорима али ће бити сигурно неко ко је атрактиван за велики број посетилаца. Дружимо се са свим мотористима из околине а очекујемо и пријатеље са којима дуго сарађујемо попут бајкера из Ужица, Митровице, Чачка- истиче председник коцељевачког мото клуба који тренутно броји 21-ог члана.
Један од љубитеља двоточкаша Горан Богдановић напомиње да највећи број гостију традиционално долази из братских шабачких клубова “Батана” и “Чивија”.
–Осим њих ту су и клубови из Шида, као и МК “Силвер вингс” из Брчког са којима сарађујемо већ три године- рекао је Богдановић и додао да се у свакој прилици чланови труде да избришу стереотипе који важе за мотоциклисте.
– Реч је финим људима којима је пре свега циљ дружење и одмор током викенда. Бајкери су људи великог срца, спремни да учествују у добротворним акцијама. Прошле године смо током мото скупа имали акцију добровољног давања крви а ове нам је намера да имамо потписивање донорских картица. Бајкери су увек учесници акција попут “Стави кацигу”, “Безбедна вожња”...пред сваки скуп имамо договоре са полицијом како би окупљање протекло у најбољем реду. Најважније од свега је дружење и стицање нових пријатељстава, јер где год смо били стекли смо пријатеље за цео живот- поручио је Богдановић.

В. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa